KAPCSOLAT

Ha kérdésed van, vagy szeretnél együttműködni velünk, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvételi témakörök:

  1. „Szeretném feltölteni egy új szó jelentését.” Ehhez nem kell mást tenned, mint rákeresni az adott szóra, s ha az valóban nem elérhető egyik szótár adatbázisunkban sem, úgy megjelenik a bővítés funkció. Ehhez nem kell mást tenned, mint a „NINCS TALÁLAT” felirat alatt rákattintani az „Írd meg nekünk és felvesszük a szótárba!” részre. Ezt követően egy űrlapot fogsz látni, ahol elsőként megadhatod, hogy a hiányszó szó szerinted melyik szótárba való. Ezt követően írd meg az adott szó jelentését (ne izgulj, publikálás előtt mi is átnézzük és formázzuk), ill. add meg a forrást, ami persze lehetsz Te magad is. Amit ide írsz, az később látszani fog majd az általad beküldött szó oldalán.
  2. „Szeretném bővíteni, módosítani az egyik szó jelentését.” A jelentese.hu nemrégiben indult, így a látogatók által kezdeményezett módosítási funkció egy kis ideig még nem elérhető. Amennyiben hibát találsz, vagy bővítési javaslatod van, írj nekünk!
  3. „Szeretnék hirdetni, illetve kölcsönösen előnyös együttműködést javasolni nektek.” Szintén azt javasoljuk, hogy ragadj tollat, s írd meg, hogy mit szeretnél! Biztosan megtaláljuk a közös nevezőt.

E-mailes elérhetőségünket alább találod. Az e-mailekre igyekszünk még aznap válaszolni, de előfordulhat, hogy 2-3 napig is eltart, mire érdemben reagálunk. Köszönjük a türelmed és köszönjük, hogy a jelentese.hu oldalt használod!


Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: Kapcsolat