Angol-magyar szótár

aircraft jelentése

Aircraft jelentése magyarul az angol-magyar szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ aircraft fordítása helyesen itt.

Kiejtés: [ˈeəkɹaft]

  1. repülőgép

Aircraft jelentése magyarul, példamondattal:

  • No conventional weapon has enough power to completely destroy an aircraft carrier. → Hagyományos fegyvernek nincs elég ereje, hogy teljesen megsemmisítsen egy repülőgép-anyahajót.
  • Only the Chinese and the Russians have missiles strong enough to destroy aircraft carriers. → Csak a kínaiak és az oroszok rendelkeznek elég erős rakétákkal, melyek repülőgép-anyahajókat tudnak megsemmisíteni.
  • This aircraft is capable to dogfight and bomb at the same time. → Ez a légi jármű képes egy időben közelharcra és bombázásra is.
  • This aircraft is capable to dogfight and bomb at the same time. → Ez a légijármű egyidejűleg képes légiharcra és bombavetésre.
  • This aircraft is equipped with one of the most sophisticated flight management systems. → Ez a repülőgép az egyik legmodernebb repülésirányító rendszerrel van felszerelve.
Forrás: freedictionary

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: aircraft jelentése magyarul