Kiejtés: [ˈɔːl ðˈat]

  1. mindaz
  2. mindaz amit

All that jelentése magyarul, példamondattal:

  • The result is all that matters. → Csak a végeredmény számít.
  • I never thought he was all that stubborn. → Sosem gondoltam, hogy ennyire makacs.
  • And tonight, I think about all that she's seen throughout her century in America — the heartache and the hope; the struggle and the progress; the times we were told that we can't, and the people who pressed on with that American creed: Yes we can. → És ma este azon dolgokra gondolok, amit abban az évszázadban Amerikában látott - szívfájdalmat és reményt; küzdelmet és haladást; olyan időket, amikor azt mondták nekünk hogy nem lehetséges, és embereket, akik eltökélten mentek tovább azon Amerikai krédóval: De igen, lehetséges. / Ma este eszembe jutnak azok a dolgok, amelyeket évszázados élete során Amerikában látott - a szívfájdalom és a remény; a küzdelem és a haladás; azok az idők, amikor azt lehetett hallani, hogy nem vagyunk rá képesek; az emberek mégis tovább küzdöttek annak az amerikai jelmondatnak e jegyében, hogy Igen, képesek vagyunk rá.
  • This is all that I know. → Ez minden, amit tudok.
  • It's not all that uncommon for people to live past the age of ninety. → Egyáltalán nem ritka, hogy az emberek kilencven éves kor után élnek.
Forrás: freedictionary

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: all that jelentése magyarul

Vidanet banner