Angol-magyar szótár

american jelentése

American jelentése magyarul az angol-magyar szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ american fordítása helyesen itt.

Kiejtés: [ɐmˈɛɹɪkən]

  1. amerikai

American jelentése magyarul, példamondattal:

  • Where is nearest American Express office? → Hol van a legközelebbi American Express iroda?
  • Yet today only about 15 percent of American families follow this pattern. → Az amerikai családoknak ma még csak körülbelül tizenöt százaléka követi ezt a sémát.
  • That American movie was a great success. → Ez az amerikai film nagy siker volt.
  • The average American living space is twice as large as the living space in Japan. → Az átlagos lakótér Amerikában kétszer akkora, mint Japánban.
  • And tonight, I think about all that she's seen throughout her century in America — the heartache and the hope; the struggle and the progress; the times we were told that we can't, and the people who pressed on with that American creed: Yes we can. → És ma este azon dolgokra gondolok, amit abban az évszázadban Amerikában látott - szívfájdalmat és reményt; küzdelmet és haladást; olyan időket, amikor azt mondták nekünk hogy nem lehetséges, és embereket, akik eltökélten mentek tovább azon Amerikai krédóval: De igen, lehetséges. / Ma este eszembe jutnak azok a dolgok, amelyeket évszázados élete során Amerikában látott - a szívfájdalom és a remény; a küzdelem és a haladás; azok az idők, amikor azt lehetett hallani, hogy nem vagyunk rá képesek; az emberek mégis tovább küzdöttek annak az amerikai jelmondatnak e jegyében, hogy Igen, képesek vagyunk rá.
Forrás: freedictionary

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: american jelentése magyarul