Angol-magyar szótár

anymore jelentése

Anymore jelentése magyarul az angol-magyar szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ anymore fordítása helyesen itt.

Kiejtés: [ˌɛnɪmˈɔː]

  1. többé

Anymore jelentése magyarul, példamondattal:

  • I can't listen to music at night anymore because my headphones broke. → Nem tudok már éjjel zenét hallgatni, mert a fejhallgatóm elromlott.
  • Nobody I know goes there anymore because it's too crowded. → Senki nem jár már oda az ismerőseim közül, mert nagyon zsúfolt.
  • I don't care anymore what people think of me. → Többé már nem érdekel, mit gondolnak rólam. / Többé már nem érdekel, mit gondolnak rólam az emberek. / Többé már nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam. / Többé már nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam az emberek. / Többé már nem érdekel, hogy az emberek mit gondolnak rólam.
  • I don't care anymore what people think about me. → Többé már nem érdekel, hogy az emberek mit gondolnak rólam. / Többé már nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam az emberek. / Többé már nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam. / Többé már nem érdekel, mit gondolnak rólam az emberek. / Többé már nem érdekel, mit gondolnak rólam.
  • You're not a child anymore so cut it out! → Nem vagy már gyerek, szóval hagyd ezt abba! / Ne viselkedj gyerek módjára, nem vagy már az!
Forrás: freedictionary

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: anymore jelentése magyarul