Angol-magyar szótár

parlay jelentése

Parlay jelentése magyarul az angol-magyar szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ parlay fordítása helyesen itt.

Kiejtés: brit angol [ˈpɑː.li[ USA  [ˈpɑːr.leɪ]

PARLAY ige

  1. kihasznál
  2. halmoz
  3. kiaknáz, bevált, átforgat
  4. fontosabbá tesz
  5. (szerencsejáték) halmozegy kezdeti kisebb fogadás nyereményét újra megteszi és ezátal még több   pénzt nyer

A parlay jelentése magyarul, példamondattal (ige): 

  • He hoped to parlay his basketball skills into a college scholarship. → Abban reménykedett, hogy kosárlabdázó tudását egy egyetemi ösztöndíjba tudja beváltani.
  • She parlayed $5,000 and years of hard work into a multimillion-dollar company. → 5000 dollárt és hosszú évek kemény munkáját kihasználva egy több millió dolláros céget hozott létre.
  •  

PARLAY főnév

  1. halmozott fogadássorozat → az egyes fogadási eseményekből származó nyereményeket egy további fogadás tétjeként használják fel

A parlay jelentése magyarul, példamondattal (főnév): 

  • A parlay is a series of two or more bets so set up in advance that the original stake plus its winnings are risked on the successive wagers. → A parlay két vagy több fogadásból álló sorozat, amelyet előre úgy állítanak be, hogy az eredeti tétet és annak nyereményeit kockáztatják az egymást követő fogadások során.
Forrás: jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: parlay jelentése magyarul

Vidanet banner