Angol-magyar szótár

uncharted jelentése

Uncharted jelentése magyarul az angol-magyar szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ uncharted fordítása helyesen itt.

Kiejtés: [ʌntʃˈɑːtɪd]

UNCHARTED melléknév

  1. feltérképezetlen, térképen nem szereplő
  2. felderítetlen
  3. fel nem kutatott

Az uncharted jelentése magyarul, példamondattal:

  • Uncharted is a 2022 American action-adventure film based on the video game series of the same name. -> A Feltérképezetlen egy 2022-ben bemutatott amerikai akció-kalandfilm, amely az azonos nevű videojáték-sorozaton alapul.
  • Tom has found a map that leads to an uncharted place called Skull Island. -> Tom talált egy térképet, amely egy feltérképezetlen helyre, a Koponya-szigetre vezet.
  • New drugs lead doctors into uncharted territory. -> Az új gyógyszerek feltérképezetlen területekre vezetik az orvosokat.
  • He loved the haunting beauty of Antarctica - the last great uncharted wilderness. -> Imádta az Antarktisz kísérteties szépségét – az utolsó nagy feltérképezetlen vadont.
  • An example of something uncharted is a part of the ocean into which no one has ever successfully ventured. -> Feltérképezetlen dologra példa az óceán egy része, amelybe még soha senki nem merészkedett be.

 

Forrás: jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: