Angol-magyar szótár

unknown jelentése

Unknown jelentése magyarul az angol-magyar szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ unknown fordítása helyesen itt.

Kiejtés: [ʌnnˈəʊn]

  1. ismeretlen

Unknown jelentése magyarul, példamondattal:

  • A known mistake is better than an unknown truth. → Egy ismert tévedés jobb, mint egy ismeretlen igazság.
  • When you come across unknown words, you have to look them up in the dictionary. → Ha ismeretlen szavakkal találkozol, ki kell keresned őket a szótárban.
  • Some years ago, large ships were sent towards the North Pole, to explore the distant coasts, and to try how far men could penetrate into those unknown regions. → Évekkel ezelőtt nagy hajókat küldtek az Északi-sark felé felfedezni a távoli partokat, és megkísérelni behatolni azokra az ismeretlen területekre.
  • Prevention of stillbirth is very difficult, as many causes of stillbirth remain either unknown or untreatable. → A halvaszülések megelőzésére irányuló tevékenység nagyon nehéz, mert a kiváltó okok egy része még mindig ismeretlen vagy kezelhetetlen.
  • Prevention of stillbirth is very difficult, as many causes of stillbirth remain either unknown or untreatable. → A halvaszülések prevenciója nagyon nehéz, mert a kiváltó okok egy része még mindig ismeretlen vagy kezelhetetlen.
Forrás: freedictionary

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: