Gamer szótár

main quest jelentése

Main quest jelentése magyarul a gamer szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ main quest fordítása, magyarázata itt.
  1. fő küldetés → a játék fő történetszálát alkotó küldetés, amit a játék befejezéséhez mindenképpen teljesíteni kell

A videojátékokban, különösen a szerepjátékokban (RPG) és az akció-kaland játékokban, a fő küldetés a játék központi történetének és céljának megvalósítását szolgálja. A fő küldetés során a játékosoknak általában különböző ellenségekkel kell megküzdeniük , feladatokat kell teljesíteniük és a játék világának számos helyszínét kell felfedezniük. A fő küldetés mellett sok játékban elérhetőek mellékküldetések is, amelyek bár nem kötelezőek a játék befejezéséhez, mégis hozzájárulnak a játékosok fejlődéséhez, új tárgyak megszerzéséhez és a játék világának további felfedezéséhez..

Példamondat:

  • A játékosoknak végig kell menniük a fő küldetéssorozaton, hogy befejezzék a játék történetét és legyőzzék a főgonoszt.
  • A main questen, vagyis a fő küldetésen kívül számos mellékküldetés is elérhető a játékban, amelyek segítenek a játékosoknak fejlődni és új tárgyakat szerezni.
  • A játék fő küldetése általában több szakaszra oszlik, így a játékosoknak a történet felfedezése során új helyszínekre és kihívásokra számíthatnak.

Eredet: A "main quest" kifejezés az angol nyelvből származik, és jelentése "fő küldetés" vagy "fő feladat". 

Forrás: Patuš Arnold szakdolgozata + jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: main quest jelentése magyarul