Gamer szótár

good luck, have fun (GLHF) jelentése

Good luck, have fun (GLHF) jelentése magyarul a gamer szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ good luck, have fun (GLHF) fordítása, magyarázata itt.
  1. sok szerencsét, érezd jól magad  / sok szerencsét, jó szórakozást→ játék elején a sportszerűség gesztusaként használt kifejezés

A videojátékos közösségekben Good luck, have fun (GLHF) kifejezést gyakran használják a játékosok a meccsek kezdetén, hogy sportszerűen kívánjanak szerencsét és jó szórakozást egymásnak. A GLHF használata a játékosok között barátságos légkört teremt, valamint segít fenntartani a sportszerű viselkedést és tiszteletet a játékosok között.

Példamondat:

  • A meccs elején a játékosok gyakran írják a chatbe, hogy "GLHF", ami azt jelenti, hogy "Sok szerencsét és jó szórakozást!".
  • A GLHF használata a játékosok között jóindulatú és sportszerű viselkedésnek számít.
  • Mielőtt elindítottam volna a versenyt, az egyik ellenfelem elküldte nekem a "GLHF" üzenetet, ami igazán sporszerű volt tőle.

Eredet: A "GLHF" kifejezés az angol "Good luck, have fun" kezdőbetűiből áll, melynek szó szerinti fordításban a jelentése "Sok szerencsét, jó szórakozást". 

Forrás: Patuš Arnold szakdolgozata + jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: good luck, have fun (GLHF) jelentése magyarul