Gamer szótár

killsteal (KS) jelentése

Killsteal (KS) jelentése magyarul a gamer szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ killsteal (KS) fordítása, magyarázata itt.
  1. gyilkosság ellopása → az a jelenség, amikor olyan játékos méri az utolsó csapást az ellenfélre, aki korábban nem vett részt a konkrét küzdelemben

A killsteal (rövidítve KS) egy olyan fogalom a videojátékokban, amikor egy játékos ellopja egy másik játékos megölését, vagyis befejező ütést mér az ellenségre, amikor az már nagyon gyenge, és valószínűleg a másik játékos ölte volna meg. Fontos megjegyezni, hogy a csapatjátékban a killsteal elméletben teljesen normális, hiszen a legfontosabb a csapat közös jó teljesítménye és a győzelem megszerzése. Azonban a játékosok számára ilyenkor is gyakran fontos egyéni statisztikájuk, amit a killsteal ronthat.

Példamondat:

  • A játékosok gyakran dühösek, ha valaki "ellopja az ölésüket", mert a killsteal csökkenti az összesített ölési statisztikájukat, illetve a kill-death ratio-t a meccsen.
  • Az egyik játékos addig várt, amíg társa szinte teljesen legyengítette az ellenséget, majd killstealt végrehajtva végső ütést mért rá.

Eredet: A "killsteal" kifejezés az angol nyelvből származik, és a "kill" (→ megölés) és "steal" (→ ellopás) szavakból áll. 

Forrás: Patuš Arnold szakdolgozata + jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: killsteal (KS) jelentése magyarul

Vidanet banner