Gamer szótár

zero-player game jelentése

Zero-player game jelentése magyarul a gamer szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ zero-player game fordítása, magyarázata itt.
  1. nulla-játékosú játék, játékos nélküli játék → olyan játék, amely a kezdeti állapotának megfelelően fejlődik, és nem igényel további emberi beavatkozást

A zero-player game vagy "nulla-játékos játék" kifejezés azokra a játékokra utal, amelyekben a játékos nem vesz részt közvetlenül a játékmenetben. Ez azt jelenti, hogy a játékmenet a játékos beavatkozása nélkül is folytatódik. Ezeket a játékokat gyakran "idle" vagy "incremental" játékoknak is hívják.

Példamondat:

  • Az "Idle Miner Tycoon" egy zero-player game, ahol a játék magától fut, a játékos csak a fejlesztéseket állítgatja.
  • Bár nincs valós interakció a játékban, a zero-player game mégis izgalmas lehet, mert megfigyelheted, hogyan fejlődnek a dolgok a beállításaid alapján.
  • Pityu szereti zero-player game-eket, mert nem igényelnek folyamatos figyelmet, csak néha kell "belepiszkálni".

Eredet: A zero-player game egy angol kifejezés, ami szó szerinti fordításban magyarul azt jelenti, hogy "nulla-játékos játék". 

Forrás: Patuš Arnold szakdolgozata + jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: zero-player game jelentése magyarul