Idegen szavak szótára

asmr jelentése

Asmr jelentése magyarul az idegen-szavak szótára alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ asmr jelentése közérthetően itt.
  1. (rövidítés) ASMRönkéntelen idegi-érzéki válaszolyan bizsergő, eufórikus érzés, amit bizonyos hallási vagy ingerek, például suttogás, koppintás és lassú mozdulatok váltanak ki az erre fogékony személyből

Az asmr jelentése magyarul, példamondattal:

  • Egy 21 éves lány évente körülbelül 22 millió forintot keres különleges Youtube-videóival, s tényleg csak annyit tesz, hogy egy bizonyos ASMR technikát alkalmaz, amely nyugtató hatással van az emberekre. (forrás: blikk.hu)
  • Manapság rengetegen készítenek ASMR típusú tartalmakat a különböző videós platformokra, amikben mikrofonba suttogással, szuszogással, különböző tárgyak simogatásával vagy éppen vagdosásával próbálnak kellemes perceket szerezni. (forrás: 24.hu)

Az asmr egy angol mozaikszó: Autonomic Sensory Meridian Response → Autonóm Szenzoros Meridián Válasz, vagyis önkéntelen idegi-érzéki válasz

Forrás: jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: asmr jelentése magyarul