Idegen szavak szótára

gaming manager jelentése

Gaming manager jelentése magyarul az idegen-szavak szótára alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ gaming manager jelentése közérthetően itt.
  1. (munka) játéküzemeltetési vezető → felelős a kaszinó vagy játékterem napi működéséért, beleértve a játékok felügyeletét és a személyzet irányítását

A gaming manager, vagyis a játéküzemeltetési vezető a kaszinók, ill. játéktermek zökkenőmentes működéséért felelős. Feladatai közé tartozik a játékterem működésének felügyelete, a személyzet irányítása, a vendégek játékélményének biztosítása, valamint az üzleti célok elérése érdekében tett stratégiai és pénzügyi döntések meghozatala. Egy sikeres gaming manager rendelkezik kiváló kommunikációs és vezetői készségekkel, mélyreható ismeretekkel a szerencsejáték-ipar területén, és képes kezelni a magas stressz-szintet.

Példamondat:

  • A gaming manager gondoskodott róla, hogy a kaszinó minden asztalánál tisztességes játék folyjon.
  • Az új promóciós stratégia, amelyet a gaming manager vezetett be, jelentősen növelte a kaszinó látogatottságát.
  • A gaming manager rendszeres képzéseket tart a személyzet számára, hogy biztosítsa a legmagasabb szintű ügyfélszolgálatot.

Eredet: A "gaming manager" kifejezés az angol "gaming" (játék, szerencsejáték) és "manager" (vezető, menedzser) szavak összetételéből származik, közvetlenül utalva a szerepkörre és feladatokra a szerencsejáték-iparban. A pozíció elnevezése reflektál a szakmai feladatokra és a vezetői készségekre, amelyek elengedhetetlenek a sikeres működéshez ebben a dinamikus és gyakran kihívásokkal teli iparágban.

Forrás: jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: gaming manager jelentése magyarul

Vidanet banner