Gamer szótár

character creator jelentése

Character creator jelentése magyarul a gamer szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ character creator fordítása, magyarázata itt.
  1. karakterkészítő, karakteralkotó
  2. karakteralkotás, karakter létrehozás  

Néhány játékban a karakterek személyre szabhatóak, ez a karakter létrehozás, karakteralkotás folyamata. Ennek során a játékosok testreszabhatják karakterük megjelenését, képességeit és háttértörténetét, hogy egyedi és személyre szabott élményt nyújtsanak.A testreszabhatóság változó; a fizikai jellemzők, a képzeletbeli faj és az osztálytulajdonságok gyakori jellemzők.

Példamondat:

  • A játékosok gyakran sok időt töltenek el a karakteralkotással, hogy tökéletesen megjelenítsék elképzeléseiket és ötleteiket.
  • A részletes character creator rendszer lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egyedülálló és izgalmas karaktereket hozzanak létre, amelyekkel azonosulni tudnak a játék során.

Eredet: A "character creation" kifejezés az angol "character" (karakter) és "creation" (alkotás, teremtés) szavakból ered.

Forrás: Patuš Arnold szakdolgozata + jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: character creator jelentése magyarul