Gamer szótár

charge shot jelentése

Charge shot jelentése magyarul a gamer szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ charge shot fordítása, magyarázata itt.
  1. erősebb lövés, felerősített lövés
  2. feltöltött lövés

A charge shot jelentése olyan lövés, amit feltöltés révén érhetünk el, így erősebb támadást lehet végrehajtani, de több időre van szükség a lövéshez. A játékosok általában a lövés gomb nyomva tartásával hajtják végre. 

A töltött lövés gyakran megtalálható lövöldözős játékokban, akció-játékokban és platformer játékokban, ahol a játékosoknak gyorsan és ügyesen kell manőverezniük a különböző szinteken és küzdelmekben. A töltött lövés használata stratégiai lehetőséget kínál a játékosok számára, de megfelelő időzítést és ügyességet igényel, hogy hatékonyan alkalmazzák a harc során.

Példamondat:

  • A játékos charge shot lövéssel próbálkozott, hogy nagyobb sebzést okozzon az ellenfélnek.
  • A charge shot időt vesz igénybe, de cserébe sokkal erősebb támadást eredményez.
  • A játékban a charge shot lehetővé teszi a játékosoknak, hogy megsemmisítő erejű támadásokat indítsanak az ellenfelek ellen, de megfelelő időzítést és ügyességet igényel.

Eredet: A "charge shot" kifejezés az angol "charge" (töltés) és "shot" (lövés) szavakból ered. 

Forrás: jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: charge shot jelentése magyarul