Gamer szótár

balance jelentése

Balance jelentése magyarul a gamer szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ balance fordítása, magyarázata itt.
  1. egyensúly

A videojátékokban, különösen a többjátékos verziókban, a balance az egyensúlyt jelenti a játékbeli karakterek, fegyverek, képességek és egyéb tényezők között. A játék egyensúlyának megteremtése fontos a fejlesztők számára, mert lehetővé teszi, hogy a játékosok különböző stratégiákat, karaktereket és felszereléseket használjanak anélkül, hogy valamelyikük túlságosan erős vagy gyenge lenne. A balance eléréséhez a fejlesztők gyakran frissítéseket és változtatásokat adnak ki a játékhoz, hogy javítsák a játékélményt és fenntartsák a versenyképességet.

Példamondat:

  • A fejlesztők folyamatosan dolgoznak a játék egyensúlyának megteremtésén, hogy minden karakter és képesség kiegyensúlyozott legyen.
  • A játékban az egyik karakter túl erős volt, ezért a fejlesztők frissítést adtak ki, hogy jobban kiegyensúlyozzák a játékot.
  • Az egyensúly (balance) eléréséhez a játékosoknak meg kell találniuk a megfelelő fegyvereket és képességeket, hogy sikeresek legyenek a harcban és a küldetésekben.

Eredet: A balance kifejezés az angol "balance" (egyensúly) szóból ered. 

Forrás: Patuš Arnold szakdolgozata + jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: balance jelentése magyarul