Gamer szótár

clan jelentése

Clan jelentése magyarul a gamer szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ clan fordítása, magyarázata itt.
  1. klán, törzs

Játékosok egy csoportja, akik összedolgoznak, hogy együtt versenyezzenek más csapatok ellen, és részt vegyenek játékeseményeken. A klánok gyakran megtalálhatóak az online és többjátékos játékokban, ahol a játékosoknak együtt kell működniük és stratégiákat kell kidolgozniuk a játékbeli célok elérése érdekében. A klánok lehetővé teszik a játékosok számára, hogy új barátokat szerezzenek, együttműködjenek másokkal, és egy erős közösséget építsenek a játék során. A legtöbb játékban, amikor egy játékos csatlakozik egy csapathoz, a játékos vagy a profilja nevén szerepel a hozzá tartozó klán.

Példamondat:

  • A játékosok egy klánba tömörülhetnek, hogy közösen küzdjenek a játékbeli célokért és növeljék az összetartást.
  • A klánok gyakran versenyeznek egymással ranglistákon, hogy megmutassák, melyik klán a legerősebb és a legügyesebb.
  • A klánok közösségi aspektusa lehetővé teszi a játékosok számára, hogy barátokat szerezzenek és együttműködjenek másokkal a játék során.

Eredet: A clan kifejezés az angol "clan" (klán) szóból ered, amely a skót-gael "clann" szóból származik, és eredetileg családot vagy törzset jelentett. A videojátékokban a klán egy csoport játékos, akik összeállnak és közösen játszanak, hogy elérjék a játékbeli célokat, erőforrásokat szerezzenek, és növeljék az összetartást.

Forrás: Patuš Arnold szakdolgozata + jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: clan jelentése magyarul

Vidanet banner