Gamer szótár

completionist jelentése

Completionist jelentése magyarul a gamer szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ completionist fordítása, magyarázata itt.
  1. teljesítményhajhász, befejező az a fajta videójátékos, aki arra összpontosít, hogy a játékaiban 100%-os teljesítést érjen el

A completionist olyan gamer, aki a maximumra törekszik és csak akkor elégedett, ha a játékot 100 százalékra kivitte, annak minden fő- és mellékküldetését teljesítve. Az ilyen játékos általában megszerzi az adott játék összes trófeáját és az összes gyűjthető tárgyat is. A completionist játékosok gyakran büszkék a teljesített eredményeikre, és úgy érzik, hogy a játékot csak akkor tekinthetik teljesnek, ha minden elérhető díj, összegyűjthető tárgy és eredmény birtokába jutottak.

Példamondat:

  • A "completionist", azaz a "befejező" játékosok célja, hogy minden titkot, küldetést és elérhető eredményt megszerezzenek a játékban.
  • A "completionist" játékstílus nagy odafigyelést és elkötelezettséget igényel a játékosoktól, mivel a játék minden részletét felfedezik.
  • Egy "completionist", azaz a teljesítményhajhász játékos számára a játék végigjátszása csak akkor tekinthető teljesnek, ha minden elérhető tartalommal és eredménnyel rendelkezik.

Eredet: A "completionist" kifejezés az angol "completion" (befejezés, teljesítés) szóból ered, és egy olyan játékosra utal, aki a játékot teljes mértékben szeretné befejezni, vagyis minden titkot, küldetést, eredményt és egyéb elérhető tartalmat megszerezni.

Forrás: Patuš Arnold szakdolgozata + jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: completionist jelentése magyarul