Gamer szótár

inventory jelentése

Inventory jelentése magyarul a gamer szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ inventory fordítása, magyarázata itt.
  1. eszköztár, tárgymenü, leltár → az a hely, ahol a játékban megszerzett tárgyakat tárolhatjuk

A videojátékok világában az inventory egy olyan felhasználói felületre utal, amely a játékosok által a játék során gyűjtött és használt tárgyakat, fegyvereket, felszereléseket és egyéb eszközöket jeleníti meg. Az inventory rendszerek széles körben elterjedtek a videojátékokban, különösen a szerepjátékokban (RPG), az akció-kalandjátékokban és a túlélő játékokban. Az inventory lehetővé teszi a játékosok számára, hogy tárgyakat gyűjtsenek, eladjanak, felruházzanak és használjanak, valamint hogy felszereléseket és képességeket cseréljenek. A jó inventory rendszer egyszerű, letisztult és könnyen érthető, hogy a játékosok gyorsan megtalálják és kezeljék a tárgyaikat.

Példamondat:

  • A játékosoknak az inventoryban kell kezelniük a tárgyakat, fegyvereket és felszereléseket, amiket a játék során gyűjtenek.
  • Az inventory gyakran korlátozott helyet kínál, így a játékosoknak stratégiai döntéseket kell hozniuk arról, milyen tárgyakat tartanak meg és melyeket dobnak el.
  • A jó inventory rendszer egyszerű és átlátható, lehetővé téve a játékosok számára, hogy gyorsan és könnyen kezeljék a tárgyaikat.

Eredet: Az "inventory" kifejezés az angol nyelvből származik, melynek a jelentése "leltár", ill. "készlet". 

Forrás: Patuš Arnold szakdolgozata + jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: inventory jelentése magyarul