Gamer szótár

healer jelentése

Healer jelentése magyarul a gamer szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ healer fordítása, magyarázata itt.
  1. gyógyító → olyan karakter, melynek elsődleges szerepe a csapattagok gyógyítása

A videojátékok világában a healer olyan karakterre utal, amelynek elsődleges feladata a csapattagok életpontjainak helyreállítása és fenntartása a küzdelem során. A healer karakterek gyakoriak a szerepjátékokban (RPG), a masszív többjátékos online játékokban (MMO) és a csapat alapú lövöldözős játékokban. A healer karaktereknek általában különleges képességeik és varázslataik vannak a gyógyításra, a többi karakterhez képest viszont gyengébb pajzsuk, illetve a támadóerejük.A healer karakterek fontos szerepet játszanak a csapat stratégiájában és a játékosok közötti együttműködésben, különösen a kompetitív játékmódokban és a magasabb szintű küldetésekben.

Példamondat:

  • A healer karakterek elsődleges feladata a csapattagok életpontjainak helyreállítása.
  • A healer gyakran fontos szerepet játszik a csapat sikerében.
  • A World of Warcraft, a League of Legends és az Overwatch olyan játékok, ahol a healer karakterek nélkülözhetetlenek a csapat stratégiájában.

Eredet: A "healer" kifejezés az angol nyelvből származik, és eredetileg "gyógyítót" jelent. 

Forrás: jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: healer jelentése magyarul