Gamer szótár

item jelentése

Item jelentése magyarul a gamer szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ item fordítása, magyarázata itt.
  1. tárgy → minden olyan dolog, ami a játékban található, viselhető, felszerelhető vagy más módon használható

A videojátékokban az item olyan tárgyra utal, amelyet a játékosok gyűjthetnek, használhatnak vagy felruházhatnak, hogy elősegítsék a játékmenetet, erősítsék a karaktert vagy különféle célokat érjenek el. Az itemek számos játékműfajban megtalálhatók, különösen a szerepjátékokban (RPG), akció-kalandjátékokban, túlélő játékokban és stratégiai játékokban. Az itemek között találhatóak fegyverek, páncélok, gyógyitalok, varázstárgyak, nyersanyagok és más hasznos eszközök, amelyek segíthetnek a játékosnak a küldetések teljesítésében, a karakter fejlesztésében, a harcokban való győzelemben vagy a játékban való haladásban. Az itemeket a játékosok a környezetben, ellenségektől vagy kereskedőktől vásárolva gyűjtik be, és az inventoryban tárolják.

Példamondat:

  • A játék során az itemek segíthetnek a játékosnak a küldetések teljesítésében, a karakter fejlesztésében és a harcokban való győzelemben.
  • Az itemek között találhatóak fegyverek, páncélok, gyógyitalok, varázstárgyak és más hasznos eszközök.
  • A legtöbb játékban a játékosoknak itemeket kell gyűjteniük a környezetben, ellenségektől vagy kereskedőktől vásárolva.

Eredet: Az "item" szó az angol nyelvből származik, jelentése "tárgy". 

Forrás: Patuš Arnold szakdolgozata + jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: item jelentése magyarul