Gamer szótár

minigame jelentése

Minigame jelentése magyarul a gamer szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ minigame fordítása, magyarázata itt.
  1. minijáték → egy kisebb, kiegészítő játék, amely egy nagyobb videójáték része (játék a jatékban), ami nem feltétlenül kapcsolódik a fő történethez vagy célokhoz

A videojátékokban a minigame olyan kisebb játékelemeket vagy mellékjátékokat jelent, amelyek a fő játéktól eltérő mechanikával rendelkeznek, és gyakran egyszerűbb, rövidebb játékélményt nyújtanak. A minigame-ek lehetnek önálló játékok a játék világában, vagy a fő játékmenet részeként beépített kihívások és feladatok. A minigame-ek gyakran szórakoztató, könnyedebb kiegészítői a játékoknak, és színesítik a játékmenetet. Ezen kívül segíthetnek a játékosoknak új képességek elsajátításában, vagy jutalmakat, bónuszokat nyújthatnak a fő játékban való előrehaladáshoz.

Példamondat:

  • A játék során a karakternek egy bárban minigame-ek keretében logikai feladványokat kell megoldania.
  • Az autóverseny játékban számos minigame található, amelyekben a játékosoknak járműveket kell javítaniuk vagy tuningolniuk.

Eredet: A "minigame" kifejezés az angol nyelvből származik, és magyarul "minijáték", ill. "kisjáték" jelentést hordoz.

Forrás: Patuš Arnold szakdolgozata + jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: minigame jelentése magyarul