Gamer szótár

third-person view (TPS) jelentése

Third-person view (TPS) jelentése magyarul a gamer szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ third-person view (TPS) fordítása, magyarázata itt.
  1. külső nézet, harmadik személyű nézet → a játékos játékbeli karaktere mögé helyezett nézőpont (ez a perspektíva a játékos avatárját, beleértve a karakter testét és felszerelését is, teljes egészében megmutatja)

A videojátékokra a third-person view (TPS) olyan nézet, amelyben a játékos a karaktert külső nézetből, a hátuk mögül látja és irányítja. Ez a nézet lehetővé teszi a játékos számára, hogy jobban lássa a karakter környezetét és a karakter teljes alakját.

Példamondat:

  • Az Assassin's Creed sorozatban harmadik személyű nézetből (third-person view) irányítjuk a karaktert, ami nagyobb rálátást biztosít a környezetre.
  • Az Uncharted játékok külső nézetben (TPS) mutatják a játékot, ami lehetővé teszi, hogy lássuk a karakterünk teljes alakját.
  • Bár a Call of Duty játékok többsége első személyű nézetben van (FPS), néhány verzió harmadik személyű nézetben (TPS) is játszható.

Eredet: A "third-person view" vagy "TPS" egy angol kifejezés, aminek a jelentése magyarul "harmadik személyű nézet" 

Forrás: Patuš Arnold szakdolgozata + jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: third-person view (TPS) jelentése magyarul