Gamer szótár

bonus level jelentése

Bonus level jelentése magyarul a gamer szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ bonus level fordítása, magyarázata itt.
  1. bónuszszint, jutalomszint, jutalompálya, jutalomszint, extra szint, extra pálya 

A bonus level különleges szint egy játékban, amely jutalomként oldódik fel.  A bonus level általában rejtett vagy titkos helyeken található, és a játékosoknak felfedezniük kell őket vagy teljesíteniük kell bizonyos feltételeket az elérésükhöz. A bonus level gyakran különleges kihívásokat vagy minijátékokat tartalmaz, amelyek eltérnek a játék fő játékmenetétől, és tesztelhetik a játékosok ügyességét, logikáját vagy kreativitását. A bonus level sikeres teljesítése általában extra pontokat vagy jutalmakat ad a játékosoknak, amelyek segíthetnek a játék többi részében.

Példamondat:

  • A játékosok a bonus level elérésével extra jutalmakat és pontokat szerezhetnek, amelyek segíthetnek a játék fő szintjein.
  • A bonus level gyakran rejtett vagy titkos helyeken található, és a játékosoknak felfedezniük kell őket.
  • A bonus level általában különleges kihívásokat vagy minijátékokat tartalmaz, amelyek eltérnek a játék fő játékmenetétől.

Eredet: A "bonus level" kifejezés az angol "bonus" (bónusz, jutalom) és "level" (szint) szavak összevonásából ered.

 

Forrás: Patuš Arnold szakdolgozata + jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: bonus level jelentése magyarul