Gamer szótár

cooperative game (co-op) jelentése

Cooperative game (co-op) jelentése magyarul a gamer szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ cooperative game (co-op) fordítása, magyarázata itt.
  1. kooperatív játék, együttműködő játék többjátékos játékmenet, ahol a játékosok egy csapatban dolgoznak együtt a számítógép által irányított ellenfelek ellen

A kooperatív játékok népszerűek a játékosok körében, mivel lehetővé teszik a közös játékot és az együttműködést a barátokkal vagy más játékosokkal. A co-op játékmód gyakran előfordul a különböző műfajú játékokban, például akció-kaland, lövöldözős vagy stratégiai játékokban. A kooperatív játékok célja, hogy a játékosok együttműködjenek, megosszák az erőforrásaikat és kihasználják egymás képességeit a játék során felmerülő kihívások leküzdésére.

Példamondat:

  • A kooperatív játékok lehetővé teszik a játékosok számára, hogy együtt dolgozzanak a közös célok elérése érdekében.
  • A co-op játékmód népszerű a játékosok körében, mivel lehetőséget ad a barátokkal való közös játékra és együttműködésre.
  • Egyes kooperatív játékok úgy vannak kialakítva, hogy a játékosoknak egymás képességeit és erősségeit kell kihasználniuk a sikeres játékmenet érdekében.

Eredet: A "cooperative game" vagy "co-op" kifejezés az angol "cooperative", illetve "game" szavakból ered. Avideojátékokra utal, amelyekben a játékosok együttműködnek egymással a játék céljainak elérésében. 

Forrás: Patuš Arnold szakdolgozata + jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: cooperative game (co-op) jelentése magyarul