Gamer szótár

console war jelentése

Console war jelentése magyarul a gamer szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ console war fordítása, magyarázata itt.
  1. konzolháború

A konzolháború a Sony, a Microsoft, a Nintendo és az egyéb konzolt fejlesztő cégek rajongótábora közötti intenzív vitát jelenti. A konzolháborúk gyakoriak a játékosok között, mivel minden konzolnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a játékosok gyakran erősen kötődnek a választott konzolhoz.  A konzolháborúk néha éles vitákat és rivalizálást eredményeznek a játékosok között, de segíthetnek a játékosoknak abban is, hogy jobban megismerjék a különböző konzolokat és megtudják, melyik felel meg leginkább az igényeiknek. Fontos, hogy a játékosok objektíven közelítsenek a konzolháborúkhoz, és ne hagyják, hogy az elfogultság befolyásolja a döntéseiket.

Példamondat:

  • A konzolháborúk során a játékosok heves vitákat folytatnak arról, hogy melyik konzol a legjobb választás.
  • A konzolháborúk népszerű témát jelentenek az internetes fórumokon és közösségi médiában, ahol a játékosok kiállnak kedvenc konzoljaik mellett.
  • A konzolháborúk segíthetnek a játékosoknak abban, hogy jobban megismerjék a különböző konzolok előnyeit és hátrányait, bár néha a viták elfogultak lehetnek.

Eredet: A "console war" kifejezés az angol "console", illetve  "war" szóösszetételből ered, és a játékosok közötti vitákra utal, amelyek a különböző játékkonzolok, például PlayStation, Xbox és Nintendo Switch közötti versenyt és összehasonlítást érintik.

Forrás: Patuš Arnold szakdolgozata + jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: console war jelentése magyarul