Gamer szótár

couch co-op jelentése

Couch co-op jelentése magyarul a gamer szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ couch co-op fordítása, magyarázata itt.
  1. helyi kooperatív, kanapé kooperatív → helyi kooperatív videójáték, amelyet úgy terveztek, hogy több játékos ugyanazon a képernyőn, osztott képernyő használatával játszhasson

A helyi kooperatív játékok a régebbi konzolgenerációk idején voltak népszerűek, amikor a játékosoknak egy helyen kellett lenniük a játék élvezetéhez. Habár a mai játékokban az online kooperatív játék gyakoribb, a couch co-op játékok továbbra is népszerűek a közeli barátokkal és családtagokkal való közös játék esetén.

Példamondat:

  • A helyi co-op játékok lehetővé teszik a barátok számára, hogy együtt játszanak ugyanazon a képernyőn, a nappaliban ülve.
  • A helyi kooperatív a régebbi konzoljátékoknál volt népszerű, amikor még nem létezett az online közös játék..
  • A kanapé co-op játékok elősegítik a személyes interakciót és közös játékélményt a játékosok között.

Eredet: A "couch co-op" kifejezés az angol "couch" (→ kanapé) és a  "cooperative" (→ együttműködő) szóból ered, és olyan kooperatív játékokra utal, amelyekben a játékosok együtt játszanak ugyanazon a képernyőn, általában a nappaliban ülve. A "couch" szó itt a kanapéra utal, amelyen a játékosok ülnek a játék közben.

Forrás: Patuš Arnold szakdolgozata + jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: couch co-op jelentése magyarul