Gamer szótár

feeding jelentése

Feeding jelentése magyarul a gamer szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ feeding fordítása, magyarázata itt.
  1. etetés

A csapat alapú videójátékokban használatos kifejezés, amely azt a személyt jelöli, aki nem a csapattal játszik és/vagy önző módon játszik. Ez a személy általában eltávolodik a csapattól/célkitűzéstől a játék során. Az ellenséges csapat képes kihasználni ezt a helyzetet. A feeding gyakran előfordul az online többjátékos játékokban, mint például a MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) játékokban, ahol a játékosok csapatokban versengenek egymás ellen. A feeding esetén egy játékos ismételten meghal, és ezzel lehetővé teszi az ellenséges csapatnak, hogy gyorsabban fejlődjenek és növeljék erejüket, ami hátrányosan befolyásolhatja a saját csapat teljesítményét és esélyét a győzelemre.

Példamondat:

  • A játékosoknak óvatosnak kell lenniük a feeding elkerülése érdekében, mert ez hátrányosan befolyásolhatja a csapat teljesítményét és esélyét a győzelemre.
  • A csapatkapitány figyelmeztette a kezdő játékost, hogy ne végezzen feeding-et, és inkább segítse a csapatot stratégiai célok elérésében.

Eredet: A "feeding" kifejezés az angol "feed" (etetni) szóból származik.

Forrás: Patuš Arnold szakdolgozata + jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: feeding jelentése magyarul