Gamer szótár

faction jelentése

Faction jelentése magyarul a gamer szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ faction fordítása, magyarázata itt.
  1. frakció → olyan csoportok, amelyek a játék világában léteznek és eltérő érdekekkel, célokkal és ideológiákkal rendelkeznek

A játékokban a "faction" kifejezést alapvetően úgy használják, mint a való életben; a karakterek politikai vagy ideológiai tényezők mentén frakciókhoz csatlakozhatnak. A faction-ök gyakran központi szerepet játszanak a játék történetében és a játékmenetben, és a játékosok döntései befolyásolják a különböző faction-ökkel való kapcsolatokat. A játékosoknak gyakran választaniuk kell egy vagy több faction között, és ez a választás hatással lehet a játék kimenetelére, a rendelkezésre álló küldetésekre, a karakterekkel való interakciókra és a játék világának alakulására.

Példamondat:

  • A játékban több faction is lehet, amelyek közül a játékosnak választania kell, hogy melyikkel szövetkezik, és ez befolyásolja a történet kimenetelét.
  • A különböző frakciók eltérő ideológiákkal, célokkal és szövetségesekkel rendelkeznek, amelyek a játékos döntéseitől függően változhatnak.
  • Egyes játékokban a faction-ök közötti kapcsolatokat politikai, gazdasági és katonai tényezők befolyásolják, és a játékosoknak stratégiákat kell kidolgozniuk, hogy a kívánt eredményt elérjék.

Eredet: A "faction" egy angol kifejezés, jelentése "frakció" vagy "csoport".

Forrás: Patuš Arnold szakdolgozata + jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: faction jelentése magyarul