Gamer szótár

fangame jelentése

Fangame jelentése magyarul a gamer szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ fangame fordítása, magyarázata itt.
  1. rajongói játék → rajongók által készített videójáték, amely egy ismert videójátékon alapul

A fangame olyan videojátékra utal, amelyet egy rajongó vagy rajongók egy csoportja készített, és ami egy eredeti játék vagy játéksorozat karaktereit, történetét vagy világát használja fel. A fangame-ek célja, hogy a rajongók új játékélményeket és történeteket osszanak meg a kedvenc játékaik alapján, és gyakran kísérleteznek az eredeti játék játékmenetével, grafikájával vagy történetével. 

Példamondat:

  • A fangame egy rajongó által készített játék, amely az eredeti játék karaktereit, történetét vagy világát használja, de új játékmenetet vagy történetet kínál.
  • A fangame-ek gyakran ingyenesen érhetők el, de gyakran előfordul, hogy a játék eredeti alkozójának kérése miatt el kell távolítani őket az internetről.
  • Egy népszerű videojáték-sorozat sok fangame-et inspirálhat, amelyek eltérő játékstílusokban és történetekben mutatják be a játék világát.
  1. Eredet: A "fangame" kifejezés az angol "fan" (rajongó) és "game" (játék) szavak összevonásából származik. 
Forrás: Patuš Arnold szakdolgozata + jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: fangame jelentése magyarul