Gamer szótár

permaban jelentése

Permaban jelentése magyarul a gamer szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ permaban fordítása, magyarázata itt.
  1. azonnali és végleges kitiltás → az online játékokban, különösen az MMORPG játékokban, egy játékos végleges kitiltása, ami megakadályozza, hogy a játékkal játszhasson

A videojátékok világában a permaban olyan büntetés, amelyet a játékosok kaphatnak, ha súlyosan megsértik a játék szabályait vagy közösségi irányelveit. A permaban véglegesen letiltja a játékosokat a játéktól, ami azt jelenti, hogy többé nem tudnak belépni és részt venni a játékban. A permaban-t általában súlyos esetekben alkalmazzák, például csalás, súlyos zaklatás vagy egyéb, a játékélményt jelentősen rontó viselkedések esetén. A játékfejlesztők és a közösség menedzserek felelősek a szabályok betartásának ellenőrzéséért és a permaban-t kiosztásáért. A permaban célja, hogy megvédje a játék közösségét és biztosítsa a tisztességes és élvezetes játékélményt minden játékos számára.

Példamondat:

  • Azok a játékosok, akik súlyos szabálytalanságokat követnek el, például csalnak vagy zaklatnak valakit, permabanban részesülnek.
  • A játékosok gyakran megpróbálják kikerülni a permabant új fiókok létrehozásával, de a játékfejlesztők általában az ilyen fiókokat is képesek azonosítani és letiltani.

Eredet: A "permaban" szó az angol "permanent" (→ állandó, maradandó) és  "ban" (→ kitiltás) szavakból jött létre, aminek a jelentése magyarul "végleges kitiltás", "végleges tiltás".

Forrás: Patuš Arnold szakdolgozata + jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: permaban jelentése magyarul