Gamer szótár

stream-sniping jelentése

Stream-sniping jelentése magyarul a gamer szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ stream-sniping fordítása, magyarázata itt.
  1. streamlövészet, közvetítésmegzavarás → egy játék élő közvetítésének megzavarása valamilyen streaming platformon (például a Twitch-en vagy a YouTube-on)

A stream-sniping azt jelenti, hogy valaki azzal a szándékkal figyelő a játékstreamelő élő adását, hogy információt nyerjenek a streamer helyzetéről és megzavarja az adását. Ez a tevékenység általában tilos a játékok közösségi szabályzatában, mert tisztességtelen előnyhöz juttatja a stream-sniper játékost.

Példamondat:

  • A stream-sniping az egyik legfrusztrálóbb dolog egy streamer számára, mert megzavarja a játék közvetítétésben.
  • Pisti stream-sniping miatt ki lett tiltva a játékból.
  • A stream-sniping elkerülése érdekében a streamer mindig késleltetve közvetít.
  • A stream sniper figyeli az élő streamet, hogy megtalálja a streamert egy online videójátékban, és megzavarja a játékát, és így ő is megjelenik a streamben.

Eredet: A "stream-sniping" kifejezés a "stream" (→ élő adás) és a "sniping" (→ célozgatás, mesterlövészkedés) angol szavak összetételéből ered.

Forrás: Patuš Arnold szakdolgozata + jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: stream-sniping jelentése magyarul