Gamer szótár

end game jelentése

End game jelentése magyarul a gamer szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ end game fordítása, magyarázata itt.
  1. végjáték → a többjátékos online játékokban elérhető játékmenet azon gamerek számára, akik már az összes aktuálisan elérhető tartalmat teljesítették

A videojátékoknál az "end game" olyan tartalomra utal, amely a játék fő történetének befejezése után áll a játékosok rendelkezésére. Az end game jellemzően magasabb szintű, komplexebb és kihívást jelentő tartalom, amely a legerősebb játékosok számára készült.

Az end game tartalom gyakran magában foglalja a legnehezebb küldetéseket, legyőzendő ellenségeket és a legértékesebb jutalmakat. Az end game célja, hogy a játékosok továbbra is érdeklődjenek a játék iránt, miután már befejezték a fő történetet, és megadja nekik a lehetőséget, hogy a játékot a lehető legnagyobb mértékben kiaknázzák. Az end game tartalom lehetővé teszi a játékosok számára, hogy tovább fejlesszék karaktereiket, új képességeket szerezzenek és új kihívásokkal nézzenek szembe.

Példamondat:

  • A játékosok elérkeztek az end gamehez, ahol a legnehezebb küldetések és a legerősebb ellenségek vártak rájuk.
  • Az end game tartalom általában a legmagasabb szintű játékosok számára készült, akik már teljesítették a játék összes küldetését.
  • Az end game a játék végét jelenti, de sok játékban ezen a ponton új kihívások és események várnak a játékosokra, hogy továbbra is lefoglalják őket.

Eredet: Az "end game" az angol "end" (→ vég) és  "game" (→ játék) szavakból ered, melynek jelentése végjáték.

Forrás: Patuš Arnold szakdolgozata + jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: end game jelentése magyarul