Gamer szótár

side quest jelentése

Side quest jelentése magyarul a gamer szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ side quest fordítása, magyarázata itt.
  1. mellékküldetés → olyan küldetés vagy feladat, amely nem befolyásolja a fő történetszálat (például kincsekért vagy tapasztalati pontokért teljesíthető)

A videojátékokban a side quest olyan opcionális küldetéseket jelöl, amelyeket a játékosok teljesíthetnek a fő történet vagy küldetés mellett. A side questek általában további tapasztalati pontokat, jutalmakat vagy információkat nyújtanak a játékosoknak, és gyakran segítenek mélyíteni a játékvilág és a karakterek történetét. Bár a side questek általában nem kötelezőek a játék fő történetének teljesítéséhez, sok játékos élvezi ezeket, mert több játékidőt biztosítanak és mélységet adnak a játéknak.

Példamondat:

  • A játékos elhatározta, hogy teljesíti az összes side questet, hogy több tapasztalati pontot szerezzen a fő küldetés (main quest) előtt.
  • Az egyik side quest a játékban az, hogy a játékosnak ritka növényeket kell össze gyűjtenie.
  • Sok játékos szereti a mellékküldetéseket, mert több történetet és mélységet adnak a játékvilágnak.

Eredet: A "side quest" kifejezés az angol "side" (mellék-) és "quest" (küldetés) szavakból származik. 

Forrás: Patuš Arnold szakdolgozata + jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: side quest jelentése magyarul