Gamer szótár

smurf jelentése

Smurf jelentése magyarul a gamer szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ smurf fordítása, magyarázata itt.
  1. törpítés → amikor egy tapasztalt játékos új fiókot hoz létre, hogy alacsonyabb szintű játékosokkal játsszon

A "smurf" kifejezés a videojátékokban azt a helyzetet jelöli, amikor egy magas szintű, tapasztalt játékos új fiókot hoz létre és magát kezdőnek álcázva játszik. 

Példamondat:

  • A játékos smurf fiókkal játszott, hogy könnyebb ellenfelek ellen mérkőzhessen.
  • A smurf fiókok gyakran problémát okoznak a játékban, mivel a tapasztalt játékosok ilyen módon gyakran nyernek kevésbé tapasztalt játékosok ellen.
  • A játékos megszerezte a legmagasabb rangot a fő fiókjával, ezért úgy döntött, hogy létrehoz egy smurf fiókot, hogy újra élvezhesse a ranglétra megmászásának izgalmát.

Eredet: A kifejezés a "Warcraft II" nevű játékban történt eseményekből származik. Két magas rangú játékos, Geoff "Shlonglor" Fraizer és Greg "Warp" Boyko, új fiókokat hoztak létre "PapaSmurf" és "Smurfette" neveken, hogy a többi játékos ne ismerje fel őket, és így olyan játékosok ellen játszhassanak, akik a valódi képességeik alapján esetleg nem vállalkoztak volna meccsre ellenük. A smurf egyébként egy angol szó, jelentése "törpe".

Forrás: jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: smurf jelentése magyarul