Gamer szótár

skin jelentése

Skin jelentése magyarul a gamer szótár alapján. Tudd meg, mi a pontos jelentése most ✔️ skin fordítása, magyarázata itt.
  1. kinézet → a játék karakterének vagy tárgyának (pl.: fegyver) felületére felvitt különböző textúra, amely egyedi megjelenést kölcsönöz

A "skin" kifejezés a videojátékokban a játékbeli karakterek vagy tárgyak megjelenését változtató textúrákat vagy modelleket jelenti. Az angol "skin" szó jelentése 'bőr', ami jól tükrözi a kifejezés funkcióját, hiszen ezek a beállítások egyfajta 'ruhát', kinézetet adnak a karaktereknek. A skin-ek általában nem befolyásolják a játékmenetet, csak a vizuális megjelenést, így a játékosok személyes ízlése és stílusa alapján választhatják ki őket. Sok játékban a skin-ek a játékban való teljesítmény jutalmaként érhetők el, vagy valós pénzért vásárolhatók meg.

Példamondat:

  • Pisti nagyon örült, amikor végre megszerezte a legújabb, limitált kiadású skint a karakteréhez.
  • A skinek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy testreszabják a karakterük kinézetét, hogy kiemelkedjenek a többi játékos közül.
  • Pisti pénzt költött a játékon belüli boltban, hogy megvásárolja a kedvenc játékkaraktere új skinjét.

Eredet: Az angol "skin" szó jelentése magyarul 'bőr'.

Forrás: Patuš Arnold szakdolgozata + jelentese.hu gyűjtés

Ha hasznosnak találod a jelentese.hu ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: skin jelentése magyarul